SEO Case | Op plek 1 in Google zonder advertenties

Schermafbeelding 2021 01 14 om 14.07.37

Introductie

Wederom een succesvolle case die we graag met je delen: dit keer voor onze klant Gliding Dutchman. Door middel van de juiste optimalisaties en aanpassingen hebben we een nummer 1 positie binnen Google weten te bemachtigen. Hoe we dat hebben gedaan lees je in deze blog.  

Wat hebben we gedaan?

Gliding Dutchman produceert en verkoopt surfplanken. Daarnaast verkopen ze accessoires voor deze surfplanken. Voor een van deze accessoires hebben we een SEO campagne opgezet. Het doel hiervan was om met dit product hoog in Google te komen zonder te adverteren. We hebben alle on-page SEO optimalisaties doorgevoerd. De voornaamste waren het optimaliseren van de headlines, titels en copy. Daarnaast hebben we de meta-descriptie van de pagina en de afbeeldingen gewijzigd. 

Schermafbeelding 2021 01 14 om 14.07.37

Wat is het resultaat?

Binnen een aantal weken zagen we resultaat. We schoven steeds een plekje naar boven tot we op nummer 1 stonden. Het is uiteindelijk gelukt om op het zoekwoord ‘ecopro traction pad’ zelfs boven de producent te staan! Al met al een mooie en succesvolle SEO case!

Conclusie

Uiteraard zijn we weer trots op dit mooie resultaat.  Door de juiste voorbereiding en optimalisaties hebben we deze campagne succesvol afgerond. Op naar de volgende!

Wil je samen met ons ook zulke resultaten behalen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *