Onze Werkwijze

Het stappenplan voor online prestaties

Op zoek naar een (nieuwe) website, of wil je hoger scoren in Google? Dan ben je bij Goochem Media aan het juiste adres! We helpen je graag met het bereiken van je online doelen.

Ons Proces

battle black board game chess 411207
#1

Strategie Opstellen

Online resultaat is meetbaar. Maar zonder bestemming heeft het geen zin om te meten hoe snel je rijdt. Daarom beginnen we met het kijken naar de visie, de ambities en de marketingdoelstellingen van jouw bedrijf. Het resultaat aan het einde van deze stap? Een concreet plan met ideeën, doelstellingen en begrotingen.

#2

Contentcreatie en Campagnebeheer

Op basis van de strategie die we hebben opgesteld ontwikkelen we de social media, zoekmachine en/of e-mail campagnes. We bouwen stap voor stap aan het gewenste bereik, bezoek en gedrag van je doelgroep. Dit doen we door relevante content te tonen voor de aankoopfase waarin de bezoeker zich bevindt.

brian jones xLBNRz5Fy78 unsplash scaled 1
georgia de lotz UsJoNxLaNo unsplash min scaled 1
#3

Rapportage en Optimalisatie

Dit is misschien wel de belangrijkste stap in ons proces. We zijn verslaafd aan het analyseren en interpreteren van alle data achter de campagnes die we hebben opgezet. Zonder data missen wij het stuur wat we nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen. 

Na het analyseren van de resultaten beginnen we als het ware weer bij stap 1. Is de afgelopen maand goed gegaan? Dan gaan we zo door. Vielen de resultaten tegen? Dan gaan we een oplossing bedenken. Op deze manier blijven we samen groeien.

Waarom onze klanten voor ons kiezen​

Geen verrassingen, vaste lage kosten

We communiceren duidelijk wat de verwachte kosten zullen zijn. Wel zo makkelijk!

Heldere en persoonlijke communicatie

Omdat we een klein bureau zijn is onze communicatie persoonlijk en heb je altijd contact met dezelfde marketeer.

7 Dagen per week beschikbaar

We zijn erg flexibel, zo vinden we het bijvoorbeeld niet erg om op zaterdag met de klant een kopje koffie te drinken.