Over ons

Welkom bij Goochem Media

Wil je meer online zichtbaar zijn met je bedrijf? Bij ons zit je goed. Ontdek Goochem Media op deze pagina.

Wie we zijn

Goochem Media is een online marketing bureau uit Amsterdam waar samen groeien op nummer 1 staat. We helpen bedrijven met het behalen van betere resultaten en online zichtbaarheid. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende online kanalen.

Onze Missie

Onze missie is om onze klanten te helpen met hun online zichtbaarheid, wat er voor zorgt dat ze een duurzaam concurrentievoordeel opbouwen.

Wat we doen

Onze 6 Beloftes

01.

Samen groeien staat op #1

Samen groeien staat bij ons altijd op nummer 1. Ons grootste doel is om jou het gewenste resultaat op te leveren.

02.

Geen verrassingen, vaste lage kosten

Niemand houdt van verborgen kosten. Daarom communiceren we duidelijk wat te verwachte kosten zijn. Wel zo handig!

03.

Gegarandeerd maatwerk

Online marketing is geen ‘one size fits all’ oplossing. Elk product of dienst vraagt om een andere aanpak. Daarom gaan we samen kijken naar wat werkt voor jouw product.

04.

Customer- en datagedreven aanpak

De klant is de brandstof voor jouw bedrijf. Daarom geloven wij erin om naar die klant te luisteren. We kijken op basis van data naar wat het beste aansluit op de behoefte van jouw klant.

05.

Conversiegericht

We gaan altijd voor het maximaal haalbare resultaat. Het voordeel van online marketing is dat alles meetbaar is, dus conversie zal altijd het voornaamste doel zijn binnen onze campagnes.

06.

Kraakheldere communicatie

Klantervaring staat bij ons op nummer 1. Daarom vinden we het erg belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt. We zijn de gehele week beschikbaar voor jouw vragen!

Waarom kiezen voor Goochem Media?

Als je online wilt groeien ben je bij ons op het juiste adres. Maar waarom voor ons kiezen en niet voor een ander bureau? Onze klanten geven aan hiervoor voor ons te kiezen:

We denken graag met je mee en doen niet moeilijk wanneer we iets langer met een klus bezig zijn. We nemen graag de tijd om je te woord te staan en we drinken geregeld een (virtueel) kopje koffie met onze klanten.

We zijn de gehele week beschikbaar voor jouw vragen. Zo kunnen we snel stappen maken!

Waar de meeste online marketing bureaus stoppen, beginnen wij pas. Door een slimme combinatie in te zetten van social media, zoekmachine marketing en e-mailmarketing behalen we de meeste resultaten.

Door onze ruime ervaring weten we precies wat werkt, en wat niet. Zo vinden onze klanten het erg fijn dat onze aanpak gestandaardiseerd is, wat enorm veel tijd bespaard.

Online marketing is meer dan campagnes opzetten. Het gaat om de duurzame groei van je bedrijf waar je over 10 jaar nog steeds profijt van hebt.

Onze Cijfers

Wat zeggen de cijfers over Goochem Media?

1
Actieve Klanten
0 +
Projecten Afgerond
1 +
Afgeronde campagnes
1 +
Websites Opgeleverd