Social Media Marketing Bureau Amsterdam

Adverteren op bijvoorbeeld Facebook of Instagram

Social media marketing is het adverteren op social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Door middel van zeer uitgebreide targetting opties is deze manier van adverteren zeer geschikt voor veel bedrijven.

Daar zijn waar je doelgroep is

Dat is waar het allemaal om draait op het gebied van (online) marketing. Door je te bevinden waar je doelgroep zich ook bevindt zorg je voor een optimale aansluiting bij je doelgroep en kan je er voor zorgen dat je social media kanalen winstgevende kanalen worden.

Wil je geen campagnes voeren op social media maar je bezoekers wel retargeten op jouw kanalen? Social media marketing is bij uitstek geschikt voor goed converterende retargeting campagnes. Dit houdt in dat je website bezoekers die niks hebben gekocht, alsnog in contact kan laten komen met je bedrijf, waardoor de kans groot is dat ze alsnog iets gaan kopen. Dit werkt vaak goed omdat de bezoekers al eerder interesse hebben getoond in je product of dienst.

Bekijk hieronder hoe wij winstgevende advertenties maken en leads binnenhalen voor onze klanten.

icon social media linkedin 2083456

Ons Social Media Marketing Stappenplan

01.

Touch

Het is belangrijk dat een bezoeker je merk eerst leert kennen. In deze fase trekken we de aandacht van een klant door middel van een zogenaamd lead magnet, een aantrekkelijke aanbieding.

02.

Tell

Wanneer de lead je merk kent, kunnen we overgaan in de Tell fase. Hier vertellen we meer over je bedrijf en je aanbod. We laten zien dat de lead jouw product nodig heeft.

03.

Sell

Wanneer de lead enthousiast is, en inziet dat hij jouw product of dienst nodig heeft, gaan we over op de Sell fase. Hier focussen we ons echt op de transactie.

Wat wij voor jou kunnen doen

Op zoek naar een social media marketing bureau? Bij Goochem Media ben je aan het juiste adres. De mogelijkheden met Facebook en Instagram zijn ongekend! Naast het exact targetten van de juiste doelgroep en de fantastische uitingen die je kunt maken, is het ook mogelijk om websitebezoekers die niets bij je hebben gekocht, nogmaals te benaderen. Wij hebben onze werkzaamheden voor je op een rijtje gezet.

Onze Cijfers

Wat zeggen de cijfers over Goochem Media?

1
Actieve Klanten
0 +
Projecten Afgerond
1 +
Afgeronde Campagnes
1 +
Websites Opgeleverd