GOOCHEM,
JOUW PARTNER IN social media strategie

Een strategie op maat is de fundatie voor je online marketing.

Een goede social media strategie is van levensbelang wanneer je online beter zichtbaar wilt worden. Wij helpen je daar graag mee!

Welk product of welke dienst bied je aan? Wie is je doelgroep en waar bevindt deze zich? Online marketing is geen ‘one size fits all’ oplossing. Ieder product en iedere dienst heeft een eigen aanpak nodig. Daarom is het ook zo belangrijk om je online marketing strategie uniek te maken en af te stemmen op je doelstellingen, product of dienst en bijbehorende online doelgroep. 

Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte online marketingstrategie en de geschikte kanalen. Zo zorgen we ervoor dat we de best mogelijke ROI kunnen behalen op je marketingcampagnes!

Met deze strategieën werken wij

We werken met twee verschillende strategieën: De contentstrategie en de advertentiestrategie. De strategieën zitten beide in onze alles-in-1 pakketten.

Vaak worden beide strategieën door elkaar gebruikt. Dit is ook wel begrijpelijk, aangezien beide onderdelen enige overlap hebben met elkaar. Wij kiezen ervoor om deze strategieën los van elkaar te zien. Dit doen we omdat het ten koste gaat van je merk als je een van beide niet goed uitwerkt. 

Na het bepalen van beide strategieën gaan we bepalen hoe we deze laten samenwerken. Het is namelijk wel de bedoeling dat de verschillende strategieën uiteindelijk 1 social media strategie worden.

man wearing blue crew neck top 7367

Contentstrategie

Op een aantrekkelijke en relevante manier prospects en klanten betrokken houden zonder direct jouw product of dienst te verkopen. Dat is in principe de betekenis van content marketing.  Je biedt waardevolle content waarmee je je doelgroep meer betrokken laat worden of meer uit jouw product of dienst te halen.

Wat voor content nou relevant is voor jouw doelgroep, bepalen we aan de hand van de populariteit van je bestaande berichten. Daarnaast we kijken naar de best practices van onze andere klanten. 

Contentstrategie zit standaard in onze alles-in-1 pakketten. 

Advertentie strategie

Adverteren op Social Media is voor veel bedrijven de ideale manier om een specifieke doelgroep te bereiken. Dit komt voornamelijk doordat je met social media adverteren op verschillende social media kanalen hele specifieke segmentering kunt toepassen. Hierbij hoef je niet alleen op macro-specifiek niveau (regio, leeftijd, geslacht) te segmenteren, maar kun je zelfs op micro-niveau je doelgroep bereiken.

Denk hierbij aan interessegebieden of de locatie waar je bezoeker zich op dat exacte moment begeeft. Houdt je bezoeker bijvoorbeeld van voetbal? Maakt je bezoeker graag een stedentripje? Door middel van deze ultra-specifieke segmentatie kan de doelgroep persoonlijker kan worden aangesproken, wat weer kan bijdragen aan een hogere betrokkenheid met de organisatie.

Advertentiestrategie zit standaard in onze all-in-1 pakketten.

Online marketing strategie opstellen

Hierom kiezen bedrijven voor Goochem Media:

Goochem Media is een online marketing bureau in Amsterdam. Wij helpen bedrijven om meer klanten binnen te halen op automatische piloot. We doen dit door een slimme combinatie in te zetten van zowel social media marketing als e-mailmarketing. Op deze manier kunnen we op een data-gedreven manier naar online marketing te kijken.

Goochem staat voor slim en pienter. Dit laten we ook terugkomen in onze werkwijze. We houden het zo gemakkelijk mogelijk voor onze klanten: kraakheldere communicatie en geen onverwachte kosten.

Daarnaast ontvang je van ons iedere maand een duidelijke rapportage van de behaalde doelen van de afgelopen maand. Op basis hiervan kijken we naar de volgende maand. Wat is er goed gegaan, en wat kan beter? Zo weet je vooraf wat we gaan doen, en hoe we dit gaan doen.

Onze missie is dat jij door onze inzet jouw gewenste resultaat behaalt. Want laten we eerlijk zijn: wanneer jij jouw marketingdoelen behaalt, hebben wij als bureau ons werk goed gedaan.

Heb je een vraag over onze diensten?