Website/Webshop laten maken

Online zichtbaar worden met je bedrijf? Begin met een website!

Online zichtbaarheid begint met een website. Laat Goochem Media jou helpen! We hebben ruime ervaring in het bouwen van prachtige websites.

De website, meer dan een online visitekaartje

Er worden tegenwoordig enorm veel nieuwe applicaties en plugins geïntroduceerd. Daarnaast veranderen de wensen en behoeften van internetgebruikers voortdurend. 

Het is daarom aanbevolen om een website iedere 3 tot 5 jaar op te laten frissen. Wanneer je dit niet doet zal je website langzaam, foutgevoelig en onveilig worden. Dit zorgt weer voor irritatie bij je bezoekers, waardoor ze je pagina sneller zullen verlaten. En dat kan natuurlijk het succes van je website flink in de weg staan. 

 

Goochem Media helpt je graag met de onderstaande oplossingen:

zoekmachine marketing bureau

Wordpress Website

Wij maken websites in WordPress. Dit systeem is super gebruiksvriendelijk. Wist je dat 35% van alle websites is gemaakt met WordPress? Het systeem is geheel naar eigen wens in te richten en zorgt er daarnaast ook voor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines.

Onderhoud

Het is verstandig om een website regelmatig te onderhouden. Wanneer de onderhoud ontbreekt, kan je website langzaam en onveilig worden. Daarnaast zal de website minder goed scoren in zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat je website beveiligd is en altijd op de laatste update draait.

Optimalisatie

Naast het bouwen en het onderhouden, kijken we ook naar interessante manieren om jouw website beter te laten presteren. Zo houden we bijvoorbeeld met het bouwen rekening met de vindbaarheid in zoekmachines en we zorgen ervoor dat jouw website snel laadt.

De ideale website

Wil je een nieuwe website laten bouwen, of je bestaande optimaliseren? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben ervaring in het maken van prachtige, responsive en goed converterende websites. We gaan verder dan andere websitebouwers, wij maken online impact met onze websites. Websites van ons hebben de volgende kenmerken:

Onze Cijfers

Wat zeggen de cijfers over Goochem Media?

1
Actieve Klanten
0 +
Projecten Afgerond
1 +
Afgeronde Campagnes
1 +
Websites Opgeleverd